O nama

"Naša snaga je u stotinama zadovoljniih klijenata"
MCI Broker tim

Tvrtka M.C.I. BROKER d.o.o. ovlašteni je posrednik za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju i reosiguranju. Naš tim čine ambiciozni, motivirani i stručni ljudi različite dobi i različitih obrazovnih orijentacija s dugogodišnjim iskustvom u osiguranju.

Uz standardne poslove popisane Zakonom o osiguranju, MCI Broker je specijaliziran za kompletnu podršku svojim klijentima prilikom pripreme i provođenja postupka javne nabave bazirano na iskustvu pripreme velikog broja postupaka pri čemu su sudjelovali naši djelatnici u dosadašnjim karijerama kao i stalno angažirani vanjski stručni suradnici za javnu nabavu.

Sudjelovanje posrednika za osiguranje u procesu javne nabave u pripremi stručnog dijela nadmetanja u pravilu rezultira ugovaranjem proširenih pokrića osiguranja uz istovremeno smanjenje cijene osiguranja redefiniranjem osnovica za obračun, podlimitima i sl.

 

 

Ante Barišić, direktor M.C.I. BROKER s 10 godina iskustva na poslovima posredovanja u osiguranju.

Specijalizirani smo za pronalaženje naprednih osigurateljnih i reosigurateljnih rješenja ne samo na domaćem tržištu, već i na etabliranim svjetskim tržištima.

S obzirom na česte promjene na tržištu osiguranja, spremni smo Vam pomoći savjetom u izboru osiguratelja i programa osiguranja koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Naša briga je upoznati Vas sa svim bitnim promjenama na tržištu osiguranja koje utječu na Vaše poslovanje. Želimo biti Vaš partner kojemu je cilj da Vi budete usmjereni na svoje poslovanje, a brigu oko osiguranja prepustite nama. Kvalitetom usluga koje pružamo želimo graditi međusobno povjerenje i dugoročne poslovne odnose.